Wivine

Wivine Bekaert richtte tijdens de coronaperiode een regionale werking (club) van Libelle Vriendinnen op voor de regio Waregem-Kortrijk-Tielt, met als doel mensen de kans te geven om buiten te komen, anderen te ontmoeten en nog veel meer.

Wivine kiest bewust voor een laagdrempelige aanpak die financieel toegankelijk is voor ieders budget. Met tomeloze energie organiseert ze belangeloos hobbynamiddagen, rummikubnamiddagen, thema-avonden, workshops, bedrijfsbezoeken, enzovoort. Wekelijks kunnen de leden uit meerdere activiteiten kiezen.

Wivine zet zich met hart en ziel in voor haar “Libellekes”; ze kent hen allemaal bij naam en doet er alles aan om haar activiteiten tot een succes te maken. Geen moeite is haar teveel, en ze betekent ontzettend veel voor haar Libellekes.

Enkele getuigenissen:

“Wivine is echt een klassemadam. Ik vraag me soms af of ze zelf wel doorheeft hoeveel ze betekent voor ons. Ze organiseert belangeloos talloze activiteiten en houdt daarbij rekening met iedereen. Ik denk dat Wivine het dubbel en dik verdient om eens serieus in de bloemetjes gezet te worden. Je moet het maar doen wat zij doet. Ze is er altijd bij met de grootste glimlach. Ik durf echt te zeggen dat mijn leven veranderd is sinds ik lid ben geworden van de groep. Mede dankzij haar en de warme groep ben ik niet in een zwart gat gevallen bij het begin van mijn vervroegd pensioen.” (Sabine)

“Wat zij allemaal voor de groep doet, een dame met een groot en gouden hart op de juiste plaats! Niets is haar teveel, ze is altijd welgezind en iedereen kan bij haar terecht. Zo blij dat ik mij een Libelleke mag noemen, ik heb heel veel bewondering voor haar.” (Ann)

“Ik bewonder Wivine, niets is haar teveel. Mijn leven is veranderd sinds ik lid ben.” (Agnes)