Anne-Astrid

Anne-Astrid is een bijzondere vrouw met een hart van goud. Als coördinator van een groep toegewijde vrijwilligers zet zij zich onvermoeibaar in voor een gevoelig, maar ongelooflijk belangrijk doel: het vastleggen van herinneringen aan overleden kindjes door middel van fotografie. Met haar empathie, organisatorische talenten en onvermoeibare toewijding zorgt Anne-Astrid ervoor dat ouders een blijvende herinnering krijgen aan hun geliefde kind.

Het werk dat Anne-Astrid en haar team verrichten, vereist niet alleen technische vaardigheden, maar ook een diepe emotionele intelligentie en respect voor de situatie van de families. Anne-Astrid zorgt ervoor dat elk teamlid zich ondersteund voelt en goed voorbereid is op deze delicate taak. Ze organiseert trainingen, biedt emotionele ondersteuning en zorgt voor een hechte gemeenschap waarin vrijwilligers ervaringen en gevoelens kunnen delen.

Anne-Astrid’s werk gaat verder dan enkel het coördineren. Ze is vaak het eerste contactpunt voor ouders in rouw, en haar warme en begripvolle benadering biedt hen een klein beetje troost in een buitengewoon moeilijke tijd. Ze luistert naar hun verhalen, begrijpt hun wensen en zorgt ervoor dat elk detail klopt, zodat de foto’s een liefdevolle en blijvende herinnering vormen.

Haar inzet en betrokkenheid hebben een diepgaande impact op de levens van vele families. Voor Anne-Astrid is dit werk niet zomaar een taak; het is een roeping. Ze begrijpt hoe belangrijk het is om de herinnering aan een overleden kindje vast te leggen, en ze zet zich met heel haar hart in om dit op de best mogelijke manier te doen. Dankzij haar en haar team kunnen ouders, ondanks hun verlies, toch een tastbare herinnering koesteren die hen voor altijd dierbaar zal blijven.