Caroline

Al jarenlang zet ze zich in als vrijwilliger bij ‘t Kelderke, de sociale kruidenier in Waregem. Het begon allemaal toen ze lid was van de Ladies Circle Waregem. Samen met enkele andere serviceclubs heeft ze zich ingezet om ‘t Kelderke op te richten en te ondersteunen in 2007. Sindsdien staat ze elke donderdag paraat als vrijwilliger.

Week na week besteedt ze haar donderdagochtenden aan het ondersteunen van de werking van ‘t Kelderke. Zelfs nadat ze de wereld van serviceclubs had verlaten, bleef ze zich onvoorwaardelijk inzetten voor de gezinnen die de sociale kruidenier bezoeken. Zozeer zelfs dat ze de rol van voorzitter op zich heeft genomen. Naast haar dagelijkse taken houdt ze zich bezig met het werven van vrijwilligers, het zoeken naar sponsors en het organiseren van evenementen.

Naast haar betrokkenheid bij de algemene werking van de vzw, deelt ze soms ook persoonlijke verhalen, waarbij ze altijd bereid is om persoonlijke hulp te bieden waar mogelijk. Als ze iets kan betekenen voor een gezin, kun je er zeker van zijn dat ze zal proberen te helpen.

Kortom, haar hart van goud is zo groot dat ze graag alle gezinnen in groot-Waregem helpt waar ze kan. Daarom vind ik dat we haar ook eens in de schijnwerpers mogen zetten.