Celine

Mijn nichtje Celine is voor ons een echte held! Ze is 23 jaar en vecht al heel haar leven voor erkenning en aanvaarding. Celine werd geboren een beperking en kwam in ons gezin terecht. We voeden haar op als een dochter van ons. Ze is een echte vechter. Als we de raad van de scholen hadden opgevolgd, werkte ze nu in een beschutte werkplaats.

Met vallen, opstaan en een flinke portie doorzettingsvermogen bereikte ze vele doelen. Special Olympics is er een van. Ze vocht door hard te trainen voor een plekje op de wereldspelen vorig jaar. Zo is ze ook voor Special Olympics een Special Influencer en atleet ambassadeur. Ze combineert dit met haar studies aan de hoge school.

Ze geeft presentaties om inclusiviteit te stimuleren en probeert meer aandacht voor haar en andere mensen met een beperking te krijgen. Ze doet dit o.a. via haar sociale media.

Het zou fijn zijn om haar en velen andere zoals haar hiervoor erkenning te geven. Enkele weken geleden won ze samen met haar teamgenote een award hiervoor. Echter zonder media aandacht. In hoop oprecht dat jullie dit kunnen bezien als heldendaad, zij en vele andere atleten zijn echte helden die elke dag opnieuw moeten vechten om gezien en gehoord te worden.

Ik denk dat jullie erkenning heel veel zal betekenen voor haar (special_gymnast_celine) en heel veel anderen.