Ludo

Beste,

Ik wil graag mijn schoonvader nomineren. Hij is heel zijn leven actief geweest in het verenigings – en muziekleven. Maar Zomaar is en blijft zijn mooiste en prachtigste initiatief.

Zomaar is een “toneel” vereniging die zich inzet voor de zieken en goede doelen uit de gemeente en omstreken.

Het begon meer dan 40 jaar geleden (1976) en ze deden een eenmalig project: een muzikale avond die gratis was en met eten voor de zieken en mindervaliden. Dit was zo een succes dat Zomaar geboren werd en ze 2 jaarlijkse een Revue/sketchweekend deden. De inkom was gratis maar de opbrengst gebruikten ze om op zondag de eetmiddag met revue te herhalen voor de zieken en minderbedeelden

Ondertussen doen ze meerdere activiteiten op een jaar waaronder een toneelstuk en schenken ze deze opbrengst steevast aan een goed doel uit de streek. Ik mocht er reeds persoonlijk een traan wegpinken toen ze mijn neefje hielpen met een bedrag voor zijn cochleair implantaat.

Mijn schoonvader is reeds jaren de leading figuur in Zomaar en doet dit allemaal vrijwillig en is toch ondertussen reeds 70+ maar denkt nog lang niet aan stoppen.

Je kan deze info ook nalezen via https://zomaaraartselaar.be/index.php/menu-ontstaan.

Mijn schoonvader zal nooit pochen met deze acties en doet dit met hart en ziel om anderen een fijne dag te bezorgen en een goed doel te steunen. Hij verdient het om in de schijnwerpers te staan.