Monique

Monique is onze held. Zij is 78 jaar en al 13 jaar vrijwilliger in woonzorgcentrum Sint Franciscus te Vinkt. Ze helpt het animatieteam bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten voor de bewoners. Deze taak vervult zij met alle liefde van de wereld. Wanneer Monique aanwezig is, valt alle stress van onze schouders, want zij staat altijd paraat met raad en daad. We zijn een vrij jong animatieteam en daarom hebben we Monique nodig om de visie van ouderen te vertegenwoordigen bij het opstellen van onze activiteitenplanning. Zij heeft oog voor detail en is kritisch, precies wat we nodig hebben om de beste zorg te kunnen bieden.

  • Monique is een kei in kokkerellen en kan de kleding van de ouderen herstellen. Ze is altijd te vinden voor een spelletje kaarten en bakt bovendien de beste taarten.
  • Monique wandelt wekelijks met een rolstoel voorop, ze supportert bij de spelletjes en haar enthousiasme is ongeĆ«venaard.
  • Monique brengt bezoekjes op de kamers om eenzaamheid tegen te gaan. Wanneer er een grote berg afwas staat te wachten, zal zij als eerste opstaan.

We zijn haar dankbaar, zij is onze held, want samen met haar de bewoners gelukkig maken is voor ons het allerbelangrijkste!